Merethe Thorup

Merethe thorup med briller som smiler.
Merethe Thorup

Jeg er uddannet familie- og psykoterapeut fra Dansk Familieterapeutisk Institut i 2016.

1995 til 2017 har jeg været lærer i folke-, fri- og efterskoler og har her erhvervet mig mange erfaringer gennem samtaler og arbejdet med børn. Siden 2017 har jeg arbejdet som fuldtids familie- og psykoterapeut.

Privat er jeg gift med Bo og vi har tre børn på 17, 21 og 23 år

PRESSEMEDDELELSE fra 2018

Nyt tilbud til familier

Familie- og psykoterapeut Merethe Thorup flytter ind på Klinik Himmelstrøg i Nørre Snede med nye tilbud til individuelle, par og familier, som trænger til at få genoprettet balancen.

Skilsmisse. Sygdom. Død. Mistrivsel. Alle familier bliver på forskellige tidspunkter i livet udfordret af omstændigheder, som kan splitte familien. Merethe Thorup tilbyder nu at hjælpe med at rette op på i balancen familien.

-Min erfaring er, at familien heles bedst sammen. Børn falder til ro, og bliver mere trygge, når de hører, at mor og far får snakket om det, der er vigtigt, siger Merethe Thorup.

Hun har mange års erfaring som lærer på Midtjysk Efterskole, hvor hun som en af sine opgaver har at tage de svære samtaler med unge om det, som går dem på.

-Problemer i familien kan udvikle sig som i en trykkoger, som pludselig kan ryge i luften. Det vil være skidt for alle, og for mange familier kan det være en god idé at få professionel hjælp med at løse op for konflikter, og få gang i de vigtige samtaler, mener Merethe Thorup.

Hun peger på, at mange unge i dag er presset af krav fra omverdenen, fra skolen og fra kammeraterne. De kan have brug for en voksen til at hjælpe med at håndtere de svære udfordringer, de unge møder.

Britta Lund, som driver Klinik Himmelstrøg, hvor man blandt andet kan få zoneterapi, akupunktur, fodpleje og massage, får med Merethe Thorup som ny behandler i klinikken, endnu et tilbud i paletten.

-Jeg glæder mig til at starte i klinikken, siger Merethe Thorup, som vil kombinere jobbet som rådgiver i Kræftens Bekæmpelse med sin selvstændige virksomhed som familie- og psykoterapeut i Klinik Himmelstrøg