Britta Lund

I næsten 10 år har jeg ejet og drevet Steff´s Place i Nørre Snede. Et job med masser af liv, aktivitet, ansatte og fart over feltet. Forinden har jeg arbejdet som butiksassistent og pædagogmedhjælper. Jobs der har fokus på service og job med højt tempo.

Et besøg på Vækstcenteret i Nørre Snede ændrede mit liv.

Årligt afholdt vi en medarbejderdag, hvor vi lavede sjove fysiske aktiviteter sammen. Et år skulle vi noget andet. Vores arbejdsliv havde selvfølgelig udfordringer, som vi ønskede at blive bedre til at håndtere. Og det bad jeg om hjælp til på Vækstcenteret. På det kursus – og i årene efter – blev hele mit liv og arbejdsliv taget op til revision. Hvad ønsker jeg i mit liv? Servicefaget  har altid været min passion, og det blev der ikke ændret ved. Dog måtte jeg desværre sande, at jeg var kommet til at opbruge al min energi. I alt alt for lang tid havde jeg glemt mig selv. På det tidspunkt så jeg ingen anden udvej end at sælge Steff´s Place – min kære Pølsevogn.

Britta Lund hvor hun smiler
Britta Lund

Jeg var nødsaget til at sadle om. Men til hvad? Den enkle metode med, at skrive på et stykke papir, ”hvad ønsker jeg i mit arbejdsliv” og på et andet ”hvad ønsker jeg ikke i mit arbejsliv”, fik mig på sporet og fungerede fint for mig. 

Ligesom tidligere jobs, så ønskede jeg et arbejdsliv i servicebranchen. Men var også klar over, at jeg ønskede at have tid til at have mennesket i centrum. Når man som jeg har haft udfordringer med smerter ved en storetånegl, kender man til, hvor vidunderligt det er, når smerten bliver forløst. Fodplejer og zoneterapeut Kerstin Britorn er min inspirator – og foregangskvinde til, hvor jeg er i dag. Hendes dejlige personlighed og hendes bløde hænder.

Siden 1. april 2014 har jeg drevet Klinik Himmelstrøg. Navnet er inspireret af udsigten fra mine lokaler, skøn og ugeneret udsigt til naturen under åbne himmelstrøg. Den ene uddannelse tog den anden med sig og har ført mig til der, hvor jeg er i dag. Og sikke en skøn rejse. En uddannelse og rejse der aldrig ender, for jeg er jo stadig lige så nysgerrig, som jeg plejer.

Ved siden af klinikken er jeg aktiv i Nørre Snede Erhvervsforening. Sammen med de gode mennesker i bestyrelsen får jeg her mulighed for at arbejde for erhvervslivet og fællesskabet i Nørre Snede by.