Fodbehandling

Hvad er en fodbehandling?

En fodbehandling er i sagens natur behandling (og pleje) af fødderne, hvilket er betydningsfuldt, da de skal bære os hele livet igennem.

En almindelig fodbehandling vil bestå af fodbad samt klipning, oprensning og slibning af negle. Derudover vil det afhjælpe problemer som:

  • Hård hud og ligtorne
  • Fortykkede negle og negle svamp
  • Fodsvamp
  • Nedgroede negle
  • Tør og revnet hud
en fod der for fodbehandling af en professionel
Fodbehandling

Afslutningsvis tilbydes en afstressende fodmassage med creme efter hudtype, samt råd og vejledning i forhold til den enkeltes fodstatus.

Det er en gave, man kan give sig selv, uanset om det er for velvære eller for at komme af med smerter. (klik her for at læse mere…)

Dorte

Luksus-fodbehandling

En almindelig fodbehandling med peeling – samt 15 minutters massage af – underben og fødder

Øvrige behandlinger

Behandling af fodvorter

CND Neglelak

Tilskud til fodbehandling og udvidet helbredstillæg

Er du pensionist eller førtidspensionist tilkendt førtidspension før 2003, kan du gennem din kommune søge om udvidet helbredstillæg til fodbehandling jf. reglerne i Pensionsloven. Du kan frit benytte dit udvidede helbredstillæg hos alle fodplejere og fodterapeuter.

Har du fået bevilget udvidet helbredstillæg til fodbehandling, kan du få dækket op til 85% af udgiften. Bemærk at heldbredstillægget er indkomstbestemt!

Kontakt din kommunes Borgerservice for yderligere information!

Almindeligt helbredstillæg

Lider du af diabetes, nedgroede negle, svær leddegigt, svær psoriasisgigt eller har arvæv efter strålebehandling og har fået henvisning til fodbehandling af din læge, kan du få tilskud jf reglerne i Sundhedsloven! Dette tilskud hedder almindeligt helbredstillæg, og kan ikke anvendes hos mig, men hos en statsautoriseret fodterapeut.

Jeg behandler gerne diabetikere, men anbefaler altid, at du får foretaget en årlig fodstatus hos en statsautoriseret fodterapeut. Her bliver dine fødder kategoriseret i risikogrupper mellem 1 og 4, hvilket er retningsvisende for, hvor mange tilskudsbehandinger du kan få hos en fodterapeut.

Er du i risikogruppe 1 eller 2, behandler jeg gerne dine fødder.

Er du i risikogruppe 3 eller 4, bør du få dine fødder behandlet af en statsautoriseret fodterapeut.

Du skal være opmærksom på, at du ikke kan anvende dit almindelige helbredstillæg hos mig – uanset hvilken risikogruppe, du tilhører.

Er du i tvivl om reglerne, er du altid velkommen til at kontakte mig.