Klinikken

Tidsbestilling

Telefontid mandag til torsdag kl: 7:00 – 7:45

Du kan bestille tid ved at ringe på telefon: 26 11 44 90

Eller via mail: himmelstroeg@icloud.com

Du er velkommen til at prøve at ringe på et andet tidspunkt eller sende mig en sms, så vil jeg svare dig, når jeg kan. Når jeg behandler, svarer jeg ikke på telefonen.

Du har også mulighed for at se ledige tider og bestille tid via online booking. Klik på knappen.

Find vej

Gavekort

Forkæl dine kære med et GAVEKORT – en behandling på et valgfrit beløb.
Gavekortet bliver smukt pakket ind til alle anledninger så som
forkælelse, mærkedage, værtindegave o.l.

Kan sendes med Post Danmark.

Ring på tlf: 26 11 44 90 for bestilling.

Afbudspolitik

Ligesom din tid er dyrebar – er min også. 

Afbud skal ske senest dagen før den aftalte behandling.

Ved afbud på dagen eller ved udeblivelse fremsendes en regning på 50% af det fulde beløb.  

Britta der holder en dør åben til himmelstroeg og smiler
klinik Himmelstrøg ved Britta Lund

Persondatapolitik

Ved dit første besøg i klinikken, vil du blive spurgt om accept af klinikkens anvendelse af dine oplysninger i forbindelse med din behandling. Du vil blive bedt om at samtykke og tillade at klinikken registrerer og opbevarer dine oplysninger om, hvilke behandlinger og services du har modtaget, helbredsoplysninger, brug af medicin, personlige data som cpr. nummer, e-mail og adresse. Dette er jf. Persondatalovens §5, 6, 7 og 8 samt Lov nr. 351 af 19/5-2004 om en brancheadministreret registreringsordning for alternative behandlere § 2 stk. 3. Du vil samtidig give samtykke/tilladelse til, at Klinik Himmelstrøg kan indberette til sygeforsikring ”danmark” samt diverse Sundhedsordninger. De registrerede oplysninger opbevares i 5 år efter seneste besøg. Du kan på hvilket som helst tidspunkt trække dit samtykke tilbage. Du trækker samtykket tilbage ved at sende en e-mail til himmelstroeg@icloud.com eller ved at rette personlig henvendelse. I det omfang vores behandling af dine oplysninger alene er baseret på samtykke, sletter vi dine oplysninger når du trækker samtykket tilbage.

Formålet med at indhente disse oplysninger er, at klinikken til enhver tid har den viden, som der er brug for for at kunne yde den bedste service til dig som klient.